Větší a nadupanější Kopřivná Bike Festival 2018

Kopřivná Bike Festival 2018 se nám nezadržitelně blíží a přípravy běží v plném proudu. Letošní ročník opět nabyde na počtu kol pro testování. Nenechte si tedy ujít letošní festival a do kalendáře si výrazně poznamenejte termín 2.- 3.června, kdy se Malá Morávka a bikepark Kopřivná stane velkým bikerským rájem.

Abyste se mohli už teď těšit tak prozradíme, že se bude testovat 2dny a na kopec vás vyveze nová, rychlá 6ti sedačka a je také připravené nové zázemí v podobě Bistra. Stanové městečko bude i letos a parkování obytňáků je zajištěné, jako vloni u potoka. Účast máme potvrzenou například již od těchto značek: Canyon, Scott, Specialized, Kellys, Rocky Mountain, Commencal, Topkolo a další značky jsou v jednání. Nebudou chybět ani stánky s komponenty, oblečením a dalšími bikerskými doplňky.

Pro milovníky závodění jsme si připravili tentokrát 4 závody. Na své si přijdou sjezdaři, opět se pojede noční závod na Fun trailu na čas, na programu bude paralelní dual slalom, nebude chybět úplně nový závod, a to Furious Downhill a ebiky také odstartují svůj parádní závod, to vše doplní další doprovodný program nejen pro dospělé, ale samozřejmě i pro děti! Nebude chybět skvělý moderátor, který vás provede bikovým víkendem na Kopřivné, a tím nebude nikdo jiný než BigBuba no a sobotní večer uzavřeme pořádnou afterparty, těšte se na dvě opravdu hustý kapely.

To nejlepší na závěr – VŠECHNY REGISTRACE JSOU SPUŠTENY! Neváhejte, dorazte za námi a užijte si parádní bikový víkend. Sledujte nás na FB – www.facebook.com/koprivnabikefestival nebo na internetových stránkách www.koprivnabikefestival.cz.

Těšíme se na vás.